Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Απολύσεις ανακοίνωσε η «Emirates» λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που επέφερε η πανδημία

Σε μείωση θέσεων εργασίας θα προχωρήσει η αεροπορική εταιρεία «Emirates» σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις ζημίες που έχει υποστεί λόγω της καθήλωσης των αεροσκαφών της και της παγκόσμιας πτώσης του τουρισμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι ανέφερε ότι «αξιολογεί συνεχώς την κατάσταση» καθώς και ότι «προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο».

Η «Emirates» δεν ανέφερε πόσες ακριβώς θέσεις εργασίας θα χαθούν, αλλά εκτιμήσεις διεθνών μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για το 30% .

Την ίδια στιγμή η «Emirates» ετοιμάζεται να αποσύρει τα αεροσκάφη Airbus SEA380s, ενώ το Ντουμπάι έχει ανακοινώσει ότι θα παράσχει κρατική ενίσχυση στη αεροπορική εταιρεία για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην κρίση που προκάλεσε η πανδημία της νόσου COVID-19. Εκτός από την στήριξη που θα λάβει από το κράτος, η «Emirates» έχει ήδη μειώσει μισθούς, έχει καθηλώσει μεγάλο μέρος των αεροσκαφών της και έχει αναβάλει την παραλαβή των μεγάλων αεροσκαφών A380.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By