Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Απόπειρα εκβιασμού στελέχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη προς όλους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του εκβιαστή

mpakogiannis

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους όσους θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ατόμου που επιχείρησε να δωροδοκήσει στέλεχος της περιφέρειας του.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, όπως αναφέρει το eviazoom.gr, υπέβαλε μήνυση για απόπειρα εκβιασμού και  απειλές που δέχθηκε για την αδειοδότηση λατομείων της περιοχής και ενημέρωσε άμεσα την Αντιπεριφερειάρχη Φανή Παπαθωμά και τον Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννημ οι οποίοι ήρθαν σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα έχοντας ήδη προβεί σε μια σύλληψη, με τον κ. Μπακογιάννη να δηλώνει: «Το μήνυμά μου προς αυτούς που διανοήθηκαν να εκβιάσουν δημόσιο λειτουργό είναι σαφές.  Τέτοιες συμπεριφορές στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν περνάνε. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, καλύτερα να αλλάξει περιφέρεια.

Ο αγώνας που έχουμε ξεκινήσει, αιρετοί και δημόσιοι λειτουργοί στη Στερεά Ελλάδα, να εξυγιάνουμε και να βάλουμε την περιφέρεια σε άλλη τροχιά, δεν θα σταματήσει. Πλέον, η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη έχουν το λόγο, για όποιον θεωρεί ότι η αξιοκρατία και η διαφάνεια αφορά σε άλλους».

 

By