Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Απορρίφθηκε το αίτημα Κουφοντίνα για έβδομη άδεια

Για πρώτη φορά μετά το φθινόπωρο του 2017 απορρίφθηκε αίτημα του Κουφοντίνα, που μέσα στο 2018 πήρε 18 ημέρες άδειας

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση της έβδομης κατά σειρά ολιγοήμερης άδειας.

Ειδικότερα, με το υπ” αριθμ. 3719/2019 βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε το αίτημα του πολυθεσίτη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, για χορήγηση νέας τετραήμερης άδειας, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική εισήγηση.

Ο Εισαγγελικός λειτουργός των αγροτικών φυλακών διαφοροποίησε τη θέση του, σε σχέση με τις 6 προηγούμενες άδειες που του χορηγήθηκαν, επικαλούμενος λόγους που άπτονται του έλεγχου των ιδεολογικών και πολιτικών απόψεων που έχει εκφράσει το μέλος της 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά μετά το φθινόπωρο του 2017 που απορρίπτεται αίτημα άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όλο αυτό το διάστημα του είχαν χορηγηθεί έξι άδειες, διήμερες ή τετραήμερες. Όλες ωστόσο είχαν κριθεί από τα αρμόδια συμβούλια των φυλακών όπου κρατείτο.

Όμως, η πρόσφατη διαφωνία του εισαγγελέα των αγροτικών φυλακών Βόλου ως προς το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα έφτασε στο δικαστικό συμβούλιο, από το οποίο και απορρίφθηκε με το εν λόγω βούλευμα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By