Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Αποστάσεις και από Μανιό: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου

«Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω επιλογές όπως η πρόσβαση των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία τότε δεν τα υπογράφω» είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Τους εσωκομματικούς τριγμούς που θα προκαλέσει στο κυβερνητικό στρατόπεδο μια πρόταση για περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου φωτογράφισαν σήμερα οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μανιός στον Αθήνα 984 ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει στη Βουλή την περαιτέρω μείωση του αφορόλογητου.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου, εφόσον έρθει. Δεν είναι ότι έγινα επαναστάτης, αλλά τα 8.700 ευρώ ήταν διαχειρίσιμο νούμερο για την εφαρμογή μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, σε σχέση με τους προηγούμενους», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

Ο κ. Μανιός σε άλλο σημείο των δηλώσεων του επεσήμανε ότι το δίλημμα είναι αν μπορεί να πάει ο ανασφάλιστος στο νοσοκομείο ή όχι!

«Δεν είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το να μπορεί ο ανασφάλιστος να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω αυτή την επιλογή, τότε δεν τα υπογράφω. Η κυβέρνηση έχει ξοδέψει 200 εκατομμύρια για τους ανασφάλιστους, τα νοσοκομεία και τα φάρμακά τους.Δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε μέτρα που θα χειροτερέψουν τη ζωή μας και πόσο μάλλον των φτωχών πολιτών» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιός.

(Visited 1 times, 1 visits today)