Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Apple: Αυξάνει την παραγωγή του iPhone 11 λόγω υψηλής ζήτησης

Η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές να αυξήσουν έως και 10% παραπάνω την παραγωγή των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

Η εταιρεία σχεδιάζει να βγάλει περίπου 8 εκατομμύρια παραπάνω συσκευές ώστε να ανταποκριθεί στην μεγαλύτερη από την αναμενόμενη ζήτηση.

Προηγουμένως η Apple ήταν αρκετά συντηρητική όσων αφορά την παραγωγή συσκευών και τον όγκο των παραγγελιών, οι οποίες ήταν λιγότερες από τα iPhone των προηγούμενων χρόνων. Μετά την αύξηση της ζήτησης, ο όγκος παραγωγής των iPhone 11 θα είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με πέρυσι.

Με την κυκλοφορία τριών νέων μοντέλων iPhone με βελτιωμένες κάμερες και νέα χρώματα η Apple προσελκύει μεγαλύτερη γκάμα πελατών οι οποίοι είναι έτοιμοι να αναβαθμιστούν από τα παλαιότερα μοντέλα, ειδικά με το iPhone 11 που κοστίζει λιγότερο από τον προκάτοχο του iPhone XR και η τιμή του ξεκινάει από τα 699$.

Καλά είναι τα νέα επίσης για όσους διαθέτουν μικρότερο προϋπολογισμό και θέλουν να αναβαθμιστούν καθώς πολλές αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο iPhone SE 2 στις αρχές του 2020, το οποίο θα μοιάζει πολύ με το iPhone 8 και θα διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή της Apple A13 και 3GB RAM.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By