Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Apple WWDC 2014: iOS 8, νέο OS X και ίσως iPhone 6

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, θα πραγματοποιηθεί το WorldWide Developer Conference, και ήδη από τις ετοιμασίες γνωρίζουμε ότι η Apple θα ανακοινώσει το iOS 8, την πλέον σύγχρονη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της εταιρείας για φορητές συσκευές.

wwdc-apple

Μαζί με το iOS 8 (ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά θα δούμε το νέο iOS να χειρίζεται δύο εφαρμογές ταυτόχρονα όταν ο χρήστης κρατάει το iPad σε lanscape mode, νέες εφαρμογές, βελτιώσεις σε χαρακτηριστικά κ.ά), η Apple σύμφωνα με πληροφορίες θα παρουσιάσει και τη νέα έκδοση του OS X, το οποίο θα είναι επανασχεδιασμένο.

Η εταιρεία αναμένεται επίσης να παρουσιάσει βελτιωμένη τη βοηθό Siri (π.χ θα μπορεί να αναγνωρίζει τραγούδια), θα παρουσιάσει ένα κατά πάσα πιθανότητα πρόγραμμα πιστοποίησης για το Έξυπνο Σπίτι, βελτιωμένους χάρτες κ.ά.

Η εταιρεία αναμένεται να αναφερθεί στην αγορά της Beats Electronics και της Beats Music επίσης. Αν και καιρό τώρα διαρρέουν dummies του νέου iPhone 6 με την οθόνη των 4.7 ιντσών, ένα video που διέρρευσε από τις προετοιμασίες στο Moscone Center στο San Francisco δείχνει για περίπου 10 δευτερόλεπτα τη συσκευή, και από ότι φαίνεται στο WWDC θα έχουμε τη συγκεκριμένη μεγάλη ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι η Apple θα μεταδώσει ζωντανά την έναρξη του συνέδριου -μπορείτε να δείτε τη μετάδοση μόνο όσοι έχετε συσκευές της Apple- στις 20:00, ώρα Ελλάδος, τη Δευτέρα.

gallery_286955_1105_88534

(Visited 1 times, 1 visits today)
By