Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων – Ουρές στα διόδια

Άρχισε το απόγευμα η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στις εθνικές οδούς Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών -Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές 100 μέτρων, ενώ πιο έντονο είναι το πρόβλημα στις Αφίδνες όπου οι ουρές των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Ο Αστυνόμος Β” Γεώργιος Αρσένος από τον θάλαμο επιχειρήσεων της τροχαίας Αττικής μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, ανέφερε ότι τα οχήματα κινούνται με μικρές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου στην Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της μαλακάσας στην Ε.Ο Αθηνών λαμίας ενώ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στις Λεωφόρους Μαρκοπούλου, Μαραθώνος και στην παραλιακή.

Δείτε φωτογραφία από τις Αφίδνες

 

Μετ” εμποδίων πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος είναι ο όγκος των οχημάτων, που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών. Σε ορισμένα σημεία η ταχύτητα των οχημάτων μειώνεται.

Αρκετή κίνηση παρατηρείται στην είσοδο της πόλης από το Δερβένι.

Ουρά ενός χιλιομέτρου σχηματίζουν τα οχήματα των εκδρομέων στα διόδια των Μαλγάρων. Ανά διαστήματα οι υπεύθυνοι των διοδίων σηκώνουν τις μπάρες και τα αυτοκίνητα διέρχονται δωρεάν με σκοπό την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας.

Κλιμάκια της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου και μεριμνούν για την ομαλή ροή των οχημάτων και την τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο του thestival.gr από τα διόδια των Μαλγάρων:

 

 

Μεγάλες καθυστερήσεις αυτή την ώρα από το Βασιλικό μέχρι τη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα λόγω της επιστροφής των εκδρομέων η ουρά των αυτοκινήτων ξεκινά από το Βασιλικό και φτάνει μέχρι τη Χαλκίδα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By