Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αργολίδα: Η συγκλονιστική κατάθεση της 38χρονης που δολοφόνησε τον άντρα της

Η 38χρονη είχε έντονο διαπληκτισμό με το σύζυγό της, στο σπίτι κοινού τους φίλου

omologia-sok-i-gunaika-tou-skotwse-ton-42xrono-nautiko.w_l

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε τελικά η 38χρονη χήρα την δολοφονία του 42χρονου συζύγου, που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στο χωριό Κοιλάδα της Αργολίδας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, που οδηγήθηκε στην εξυχνίαση της υπόθεσης μετά από συστηματική έρευνα μηνών, η 38χρονη γυναίκα περιέγραψε αναλυτικά και με λεπτομέρειες την αλληλιουχία των γεγονότων κατά την διάπραξη της αυτοκτονίας.

Φαίνεται πως η 38χρονη είχε έντονο διαπληκτισμό με το σύζυγό της, στο σπίτι κοινού τους φίλου, και πάνω στον καυγά τον πυροβόλησε. Κατόπιν, φρόντισε να καλύψει τα ίχνη της και τράπηκε σε φυγή. Το όπλο του εγκλήματος, όπως σημειώνεται, βρέθηκε δίπλα στο πτώμα και κατασχέθηκε, ενώ η συζυγοκτόνος είχε φροντίσει να δημιουργήσει «σκηνικό» αυτοκτονίας, μεταφέροντας το πτώμα έξω.

Η 38χρονη συνελήφθη από την αστυνομία με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ναυπλίου, ενώ η δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By