Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Αργολίδα: Θάνατος μυστήριο 42χρονου ναυτικού

Εξετάζεται η περίπτωση της αυτοκτονίας, όμως δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας

astynomia

Ένας 42χρονος ναυτικός βρέθηκε νεκρός στην Κοιλάδα Αργολίδας και η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος του.

Δίπλα στην σορό του άντρα βρέθηκε ένα περίστροφο που θα βοηθήσει στην εκτίμηση για το αν πρόκειται για αυτοκτονίας, όπως αρχικά θεωρούν οι αρχές, ή εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας φιλικό πρόσωπο του 42χρονου τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και την αριστερή πλευρά του θώρακα, ενώ δίπλα του υπήρχε ένα περίστροφο.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Στο σημείο μετέβη συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής του 42χρονου.

Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούν την υπόθεση, αν και αρχικά εκτίμησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, τώρα εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού δεν είναι σαφής η εικόνα που έχει σχηματίσει ο ιατροδικαστής και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης και των εργαστηριακών εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By