Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Άρης: Η διαφορά με Κουέστα οδηγεί σε Μέγερι

Η παραμονή του Χουλιάν Κουέστα μέσω της υπογραφής κλειστού διετούς συμβολαίου συνεργασίας ήταν εκ των βασικών προτεραιοτήτων του Άρη, φαίνεται όμως ότι δεν μπορεί να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό.

Πληροφορίες θέλουν την πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα να εμμένει σε απαιτήσεις οι οποίες ξεφεύγουν από το οικονομικό πλαίσιο που έθεσε ο Άρης κι αν δεν υποχωρήσει, τότε οι «κίτρινοι» θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Στην πραγματικότητα, ήδη το έστρεψαν αλλού και πιο συγκεκριμένα στον Μπάλας Μέγερι.

Ο 30χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας αποτελεί τη βασική εναλλακτική λύση του Άρη σε περίπτωση διαφωνίας με τον Χουλιάν Κουέστα.

Με το ζήτημα του Ισπανού τερματοφύλακα να παραμένει σε εκκρεμότητα και την οικονομική διαφορά να διατηρείται, στις τελευταίες ημέρες οι Θεσσαλονικείς είχαν επαφές με τον Ούγγρο τερματοφύλακα σε σημείο μάλιστα να γνωρίζουν και το ποσό που μπορεί να οδηγήσει στη συμφωνία. Πλέον σκοπεύουν ξεκάθαρα να προχωρήσουν σε περαιτέρω ενέργειες ούτως ώστε να κλείσουν συμφωνία μαζί του.

Το ζήτημα προβλέπεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες καθώς αναμένεται να γίνει μια τελευταία επαφή με τον ατζέντη του Χουλιάν Κουέστα. Αν δεν αλλάξει κάτι σε επίπεδο απαιτήσεων του Ισπανού, τότε ο Άρης θα προχωρήσει σε συμφωνία με τον Μέγερι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By