Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Άρης: «Ναυάγιο» με Χαλίλοβιτς! Ποιοι οι λόγοι

Αναπάντεχη εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Άλεν Χαλίλοβιτς με την ΠΑΕ Άρης! Οπως ενημέρωσαν οι κιτρινόμαυροι η μεταγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί για δύο λόγους.

Ο ένας είναι ότι ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια από όσα είχαν συμφωνήσει οι δύ0 πλευρές. Συγκεκριμένα η αρχική συμφωνία με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ήταν για 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για 2,5 χρόνια συμβολαίου. Από κοντά ο Κροάτης απαίτησε…. 500 χιλιάρικα, δηλαδή σχεδόν τα διπλάσια!

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι άνθρωποι του Άρη δεν μπορούσαν να μπουν σε συζήτηση για ένα ποσό που αποκλίνει τόσο πολύ από όσα συμφωνήθηκαν από μακριά

Ο άλλος λόγος που ματαιώθηκε η μεταγραφή ήταν διότι τα αποτελέσματα των εργομετρικών του Χαλίλοβιτς ήταν απογοητευτικά. Συνεπώς ο Άρης θα χρειαζόταν να περιμένει πολύ καιρό μέχρι το άλλοτε «wonder kid» της Μπαρτσελόνα να μπορέσει να προσφέρει αυτά που επιθυμεί ο Άλαν Πάρντιου.

Που φυσικά δεν υπάρχει καθώς ο Άγγλος προπονητής θέλει παίκτες που να μπορούν να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Ειδικά μετά τη φυγή Μαντσίνι και το πρόβλημα τραυματισμού του Πάλμα που ταλαιπωρεί τον Ονδουριανό εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Πλέον ο Άρης πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις ώστε να καλύψει το κενό στα εξτρέμ, αποκλειστικά από την αγορά των ελεύθερων και μόνο παικτών πλέον…

By