Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Άρης: Ο Φετφατζίδης και ο ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Πέμπτης (31/3) ο «Φετφατζίδης» έχει στο μυαλό του τον επαναπατρισμό.

Άρης: Η νέα περιπέτεια του Γιάννη Φετφατζίδη στο Κατάρ κλείνει 1,5 σεζόν και αγωνιστικά τουλάχιστον ο Έλληνας εξτρέμ είναι σε καλά επίπεδα.

Στα 23 ματς που έχει δώσει με την Αλ Κορ έχει μετρήσει 5 γκολ και 3 ασίστ και είναι από τους καλύτερους της ομάδας του.

Το άσχημο βέβαια είναι πως η Αλ Κορ είναι τελευταία στη βαθμολογία και φαβορί για τον υποβιβασμό.

Όπως αναφέρει εκ νέου η στήλη «Agent Greek» στο e-sportime της Πέμπτης (31/3) ο Φετφατζίδης έχει στο μυαλό του τον επαναπατρισμό.

Eίδηση την οποία σας είχε αποκαλύψει προ ολίγων ημερών, όταν είχε γράψει ότι ο «Φέτφα» είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα.

Αυτό θέλει και επιζητά.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με την ΠΑΕ Άρης είναι πάντα ανοικτός. Άλλωστε ως φίλοι χώρισαν. Και με τον Άρη να παίρνει ένα ποσό πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο «Θεός του πολέμου» δεν έχει πάρει πολλά από τον πάγκο του αυτή τη σεζόν, μεγαλώνει την ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη, τουλάχιστον με τα χαρακτηριστικά του.

Άλλωστε μετά τη φυγή του από τους «κιτρινόμαυρους» η ομάδα δεν κατάφερε να βρει έναν παίκτη αυτό που λέμε «game changer». Δηλαδή που να έχει τη δυνατότητα να αλλάζει την εικόνα ενός αγώνα, είτε να ξεκινάει βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο.

Ο Φετφατζίδης που είναι στα 31 του έχει πεθυμήσει πιο δυνατούς αγώνες σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα. Επομένως…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By