Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Άρης: Ο Μάντζιος στηρίζεται, αλλά έρχεται και η Τούμπα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο, ωστόσο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να κρίνει πολλά.

Άρης: Αυτό που βγαίνει από το ρεπορτάζ των κίτρινων, είναι πως θέμα Άκη Μάντζιου δεν υπάρχει. Η στήριξη που παρέχει ο Θόδωρος Καρυπίδης στον προπονητή του είναι δεδομένη και ειλικρινής.

Μετά την 5άρα από τον ΠΑΣ βέβαια, τα πράγματα δεν είναι απλά. Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι απλή υπόθεση πλέον για τους κίτρινους. Ούτε φυσικά για τον τεχνικό τους.

Ο Ιτούρμπε και η αγωνία για Σούντγκρεν, Φαμπιάνο

Ενός κακού, μύρια έπονται! Ο διασυρμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανοίξει «πληγές» στον Άρη που δεν επουλώνονται εύκολα. Πληγές που πληθαίνουν, ενώ ακολουθεί κομβικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Το θετικό αποτέλεσμα απαραίτητο για πολλούς και διάφορους λόγους. Η «επίσκεψη» οπαδών στα αποδυτήρια δεν ήταν με… λουλούδια και μελομακάρονα. Η γλώσσα που χρησιμοποίησαν και είχαν χίλια… δίκια, οι φίλοι του Άρη ήταν σκληρή.

Η χθεσινή μέρα είχε προπόνηση, αλλά αναβλήθηκε. Μετά τα νέα τεστ προέκυψε ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊου που αφορά ποδοσφαιριστή.

Ήδη έγιναν μοριακά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα και θα ακολουθήσουν κι άλλα τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o ποδοσφαιριστής που βγήκε θετικός, δεν αγωνίστηκε στο
παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης, γεγονός που μεγαλώνει την αγωνία και τον προβληματισμό των ανθρώπων του Άρη.

Η αγωνία μεγάλωσε όταν ποδοσφαιριστής ανέβασε πυρετό, ωστόσο το τεστ βγήκε αρνητικό. Τυχόν διασπορά, θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αν συνυπολογίσει κανείς και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.

Φαμπιάνο και Σούντγκρεν δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ουδείς γνωρίζει αν θα προλάβουν το ντέρμπι της Τούμπας.

Ανεξάρτητα αν θα προλάβουν ή όχι, οι αλλαγές στην 11άδα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Ο Ιτούρμπε πέταξε ακόμα μια ευκαιρία και ο Μαντσίνι είναι υποψήφιος για το αρχικό σχήμα στη θέση
του Παραγουανού.

By