Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Άρης: Ούτε στην Εφέσεων! Η παρέμβαση της UEFA και η αλλαγή στην υπόθεση της αδειοδότησης!

Oριστικό: Ο Άρης διατηρεί το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», χωρίς να χρειαστεί να πάει στην UEFA!

Κανονικά στα προκριματικά του Europa Conference League o Άρης. Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης!

Έντονο παρασκήνιο έχει η υπόθεση με την έφεση που κατέθεσε ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης, Βασίλης Σαράκης για την άδεια του Άρη!

Ο Άρης όπως αποκαλύψε το Sportime, εκτός από την καταγγελία στην UEFA, κατά του προϊστάμενου του τμήματος, αλλά και του ενός ορκωτού λογιστή, προχώρησε και σε επικοινωνία με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA. Επικοινωνία που έφερε ντόμινο εξελίξεων.

Ενημερώθηκε άμεσα η επιτροπη αδειοδότησης της UEFA, η οποία με τη σειρά της ενημερώθηκε ενδελεχώς για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, τα… τηλέφωνα είχαν και συνέχεια με την ΕΠΟ να δέχεται ενόχληση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Και κάπου εκεί έρχεται να μπει… τελεία στην υπόθεση, αφού από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έδειξαν διάθεση να φτάσει η υπόθεση μέχρι την Ελβετία!

Μέχρι και χθες, το σενάριο να μην προχωρήσει η Έφεση του κ. Σαράκη και να αποσυρθεί (από τον ίδιο) την Δευτέρα, το αργότερο Τρίτη, συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες.

Αυτό που προκύπτει από πολλές και διαφορετικές πλευρές πλέον, είναι οτι η υπόθεση της αδειοδότησης των «κιτρινόμαυρων» δεν θα φτάσει ποτέ στην UEFA και θα τελειώσει άμεσα με τον Άρη να διατηρεί την άδεια συμμετοχής και να παίζει κανονικά στα προκριματικά του Europa Conference League.

Tην ίδια πληροφόρηση έχει και η ΠΑΕ Άρης, η οποία θεωρεί οτι το θέμα με την άδεια έχει «τελειώσει», αλλά όπως τονίζουν «δεν έχει λήξει», αφήνοντας να εννοηθεί οτι θα υπάρξει και συνέχεια.

Ουσιαστικά, αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, που θα είναι απίθανο να μην συμβει κάτι τέτοιο, πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση και νίκη του Άρη από τα… αποδυτήρια!

O Θόδωρος Καρυπίδης είχε προαναγγείλει τις ευχάριστες εξελίξεις χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες με κάποιο ποστάκι του στα social media.

Άρης: Έκανε πρόταση στον Κουέστα!
Το όνομα του Χουλιάν Κουέστα δεν βρίσκοταν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλει να κρατήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε αεροπορικά εισιτήρια για Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει οτι οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία. Από πλευράς Άρη κατατέθηκε επίσημη πρόταση στον 31χρονο γκολκίπερ, χωρίς να υπάρξει συμφωνία, αλλά ούτε διαφωνία. Μόνο μια διαφορά στο οικονομικό που δεν είναι τέτοια που αν οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, θα χαλάσει το deal.

Άλλοι είναι οι προβληματισμοί του Κουέστα που ακόμα δεν έχει πει το «ναι» στον Άρη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

By