Δευτέρα, 16 Μαΐου, 2022

Άρης: Παίρνει μετρά για τους παίκτες ο Καρυπίδης

«Άγριο κράξιμο» από τον Καρυπίδη στους παίκτες μετά τη «γκέλα» που έκανε ο Άρης στη Ριζούπολη. Προχωρά άμεσα σε μεταγραφές ο «Θεός του πολέμου».

Ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (0-0), και ο Θόδωρος Καρυπίδης που βρέθηκε στην Ριζούπολη ήταν πιο έξαλλος από κάθε άλλη φορά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης βλέπει ότι παρά τις επανειλημμένες ομιλίες του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η εικόνα τους παραμένει πάνω-κάτω η ίδια. Κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά κι αυτά σκόρπια, με την απόδοση της ομάδας να μην παρουσιάζει σταθερότητα, αλλά να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τον Καρυπίδη είναι νωθρό και άνευρο πρόσωπο που υπάρχει που υπάρχει σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων και από αρκετούς παίκτες που δεν δεν δείχνουν την επιθυμητή διάθεση, αλλά αδιαφορία.

Έτσι μετά τη Ριζούπολη ο Καρυπίδης ήταν κυριολεκτικά έξαλλος και τους τα «έψαλε» πιο «χοντρά» από κάθε άλλη φορά φέτος. Μετά το ματς βρέθηκε μάλιστα στα αποδυτήρια και μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του ήταν οι εξής:

«Χρειάζεστε προπονητή για να νικήσετε τον Απόλλωνα που το πιο μεγάλο συμβόλαιο του είναι το 1/5 και το 1/10 των δικό σας; Δεν δέχομαι πλέον άλλες δικαιολογίες από κανέναν και για κανέναν λόγο. Πρέπει να ντρέπεστε. Τέρμα τα λόγια και οι δικαιολογίες αναλάβετε τις ευθύνες. Από εδώ και πέρα θα δείτε άλλον Καρυπίδη» και όπως έλεγαν και στενοί συνεργάτες του «..είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα και αυτή τη φορά το εννοεί».

Μάλιστα το «αφεντικό» της ΠΑΕ Άρης δεν θα αρκεστεί σε αυτή την ομιλία, αλλά την Τρίτη (18/1) θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και θα πάει προπόνηση προκειμένου να τους μιλήσει εκ νέου και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Επίσης Καρυπίδης και Μάντζιος αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση καθώς αποδεικνύεται ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Γι αυτό και η προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση θα ενταθεί και σύμφωνα με πληροφορίες εντός της νέας εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις για συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By