Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Άρης: “Τα ban άρθηκαν και προχωράει ο σχεδιασμός! Θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι”

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Άρης, ενημέρωσε πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειας για να αρθούν τα μετεγγραφικά ban που είχαν επιβληθεί στην ομάδα από την FIFA και ότι πλέον ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν σύντομα τα μετεγγραφικά ban που είχαν επιβληθεί στον Άρη, όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της η “κίτρινη” ΠΑΕ. Στην ίδια ανακοίνωση μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των “κίτρινων”, Θεόδωρος Καρυπίδης αναφέρεται σε όσους ευθύνονται για τα ban, τονίζοντας πως θα λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άρση και των δύο ban, που επιβλήθηκαν από τη FIFA.

Παρότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει ευθύνη, δεν είχε άλλη επιλογή από το να διευθετήσει και τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του Συλλόγου και να μην τεθεί σε κίνδυνο ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Η άρση των ban ήταν μια επίπονη διαδικασία. Χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κ. Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει οφειλές, που –όπως είναι γνωστό- δεν αφορούν στη νυν ΠΑΕ, αλλά στην παλιά εταιρεία. Χρέη, που άλλοι δημιούργησαν και μας άφησαν «κληρονομιά».

Οι ευθύνες έχουν… ονοματεπώνυμο και το προσεχές διάστημα ο κ. Καρυπίδης θα τοποθετηθεί λεπτομερώς στις ευθύνες αυτών που οφείλουν κάποια στιγμή να απολογηθούν ενώπιον των χιλιάδων φίλων του ΑΡΗ. Ελπίζουμε να έχουν το θάρρος να το πράξουν, διότι ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσουν σίγουρα.

Μέχρι τότε οι φίλοι του ΑΡΗ να είναι σίγουροι για το εξής: Ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και σύντομα θα έρθουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ετοιμάζουμε έναν ΑΡΗ ακόμη πιο δυνατό τη νέα αγωνιστική περίοδο”!

(Visited 1 times, 1 visits today)
By