Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Αρτέμης Σώρρας: Ταρίφα 27 ευρώ για το εξώδικο που στέλνουν οπαδοί του στην εφορία

Κίνημα πληρώνω με ομόλογα Σώρρα, φαίνεται πως επιχειρεί να δημιουργήσει ο Αρτέμης Σώρρας και η οργάνωσή του. Μάλιστα αυτό δεν γίνεται με το αζημίωτο, αλλά επί πληρωμή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που πήγαν σε εφορία με εξώδικο και ζητούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, προμηθεύτηκαν τα έντυπα καταβάλλοντας ως και 27 ευρώ. Που πολύ απλά σημαίνει ότι η οργάνωση που έστησε ο Αρτέμης Σώρρας εμπορεύεται την αγωνία των ανθρώπων που χρωστάνε στην εφορία.

Οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr δείχνουν επίσης ότι φορολογούμενοι με ομόλογα Σώρρα σπεύδουν μαζικά σχεδόν σε όλες τις εφορίες της χώρας και ζητούν να τα χρέη τους προς το Δημόσιο. Από την πλευρά τους οι εφοριακοί έχουν λάβει οδηγίες, ύστερα από γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, να παραλαμβάνουν τα εξώδικα, αλλά να μην δέχονται καμία πληρωμή.

Μάλιστα ενημερώνουν τους κομιστές των ομολόγων Σώρρα ότι δεν μπορεί να γίνει καμία πληρωμή με αυτά τα ομόλογα, η εξόφληση στην εφορία μπορεί να γίνει με μετρητά και πως αν δεν πληρώσουν συνεχίζουν να υπολογίζονται πρόστιμα και προσαυξήσεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By