Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Άσκησε έφεση ο Μαγκουάιρ – Αναμένεται ορισμός νέας εκδίκασης της υπόθεσης

Τη διενέργεια νέας δίκης δρομολογεί η έφεση που άσκησε ο Χάρι Μαγκουάιρ κατά της πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου της Σύρου, σχετικά με πρόσφατο περιστατικό της Μυκόνου, στο οποίο ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται πως επιτέθηκε και επιχείρησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς.

Ο αρχηγός των «Μπέμπηδων» του βρετανικού ποδοσφαίρου, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 21 μηνών με αναστολή την Τρίτη, μετά την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Την Τετάρτη, η Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό πως η νομική ομάδα του Μαγκουάιρ άσκησε έφεση κατά της απόφασης και ότι αυτή έγινε δεκτή.

Εκπρόσωπος του συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά πως… «έφεση κατά της χθεσινής απόφασης κατατέθηκε σήμερα το πρωί από τη νομική ομάδα του Χάρι. Σύμφωνα με την ελληνική νομική διαδικασία, η υποβολή έφεσης σβήνει την αρχική δικαστική απόφαση και ακυρώνει την καταδίκη. Η έφεση έγινε δεκτή και θα οδηγήσει σε νέα πλήρη δίκη σε ανώτερο δικαστήριο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Χάρι δεν έχει ποινικό μητρώο και θεωρείται για άλλη μια φορά αθώος, έως ότου αποδειχθεί ένοχος. Κατά συνέπεια, δεν υπόκειται σε διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς».

Δεν έχει καθοριστεί ακόμη ημερομηνία για την εκδίκαση της έφεσης του Μαγκουάιρ, ωστόσο ο σύλλογος θα επιθυμούσε το θέμα να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό. Πάντως, από τη Γιουνάιτεντ αναγνωρίζουν πως ενδέχεται να περάσουν αρκετοί μήνες για να συμβεί αυτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By