Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Ασκήθηκε δίωξη στον Λουτσέσκου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προπονητή του ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ και ελληνικού πρωταθλήματος

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις, με τις οποίες προχωρούσε σε σύγκριση του ελληνικού πρωταθλήματος με τη Γερμανία του Χίλτερ, με αφορμή το χαμένο περσινό πρωτάθλημα.

Τα όσα είπε στον Τύπο της Ρουμανίας προκάλεσαν αντιδράσεις και προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη και θα τον καλέσει τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί!

Η ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι μόνο πρόστιμο. Εαν προχωρήσει και στο μέλλον σε νέες απαξιωτικές δηλώσεις για το πρωτάθλημα και εφόσον έχει τιμωρηθεί μία φορά. τότε μόνο το πρόστιμο μπορεί να μεγαλώσει, αλλά και να γίνει απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου ανακαλέσει με δημόσια δήλωση, τότε το πρόστιμο που ενδεχομένως θα επιβληθεί, θα πέσει στο μισό!

Οπως και να έχει, ακόμα κι αν τιμωρηθεί τώρα, τότε θα του επιβληθεί μόνο ένα ποσό που θα φτάνει τα 40.000 ευρώ ως πρόστιμο!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Ραζβάν Λουτσέσκου, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για πράξη (δηλώσεις σε ΜΜΕ) που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ.1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By