Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Άστον Κούτσερ: Στο πλευρό της Ουκρανίας, της πατρίδας της συζύγου του

Η Μίλα Κούνις, μεγάλωσε στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας με την οικογένειά της και μέχρι ώρας δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δημόσια τοποθέτηση για τα όσα συμβαίνουν

Ο Άστον Κούτσερ, είναι ένας από τους καλλιτέχνες, που υποστήριξαν δημόσια την Ουκρανία, μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο διάσημος ηθοποιός ανάρτησε στο Twitter, ότι είναι στο πλευρό της Ουκρανίας, της χώρας από όπου κατάγεται η σύζυγός του, Μίλα Κούνις.

Η Μίλα Κούνις, μεγάλωσε στο Τσερνιβτσί της Ουκρανίας, όταν ήταν ακόμα μέρος της Σοβιετικής Ένωσης. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε μιλήσει για τα χρόνια που ζούσε στην Ουκρανία : «Οι γονείς μου είχαν και οι δύο καταπληκτικές δουλειές και ήμουν πολύ τυχερή. Δεν ήμασταν φτωχοί όταν ζούσαμε στη Ρωσία, ενώ οι περισσότεροι ήταν πολύ άτυχοι. Ωστόσο, οι γονείς μου πίστευαν ότι ο αδερφός μου και εγώ δεν θα είχαμε μέλλον εκεί και έτσι μετακομίσαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες», είχε δηλώσει η 38χρονη σταρ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μίλα Κούνις τόνισε το εξής: «Οι γονείς μου είχαν εγκαταλείψει καλές δουλειές και πτυχία, τα οποία δεν μπορούσαν να μεταβιβαστούν. Φτάσαμε στη Νέα Υόρκη μια Τετάρτη και την Παρασκευή το πρωί ο αδερφός μου και εγώ ήμασταν στο σχολείο στο Λος Άντζελες».

By