Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Χρήστος Αηδόνης

Μετά τις υπόνοιες χρηματισμού που άφησαν ο Θόδωρος Παραστατίδης και ο Οδυσσέας Βουδούρης επειδή ψήφισε τον Σταύρο Δήμα

Ahdonhs

Άστραψε και βρόντηξε ο Χρήστος Αηδόνης μετά τις υπόνοιες χρηματισμού που άφησαν ο Θόδωρος Παραστατίδης και ο Οδυσσέας Βουδούρης επειδή ψήφισε τον Σταύρο Δήμα.

Χτυπώντας πολλές φορές το χέρι στο βήμα, τους προειδοποίησε να προσέχουν που κυκλοφορούν γιατί είναι από χωριό και εκεί έχουν τη φήμη πρωτόγονου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής χαρακτήρισε τους δυο βουλευτές «σκουλήκια» και «τυφλοπόντικες» που κρύβονται, τονίζοντας ότι δεν τον καλύπτει και συγνώμη τους.

Ο Χρήστος Αηδόνης υπενθύμισε ότι έχει ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι «η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να συνδέεται με τις εθνικές εκλογές» και πρόσθεσε: «Ξέχασα όμως, ότι αυτές οι απόψεις έπρεπε να τύχουν της έγκρισης των ιεροεξεταστών. Έκανα λάθος, δεν τόλμησα να ζητήσω ένα νέο διαβατήριο ή να πέσω μέσα σε μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ για να περάσω τις εξετάσεις τους».

Ανέφερε ότι η κατάπτωση και η παρακμή γίνονται μόνιμες σκιές του πολιτικού συστήματος και συμπλήρωσε: «Εύχομαι, κατέληξε, στους νέους πολιορκητές της εξουσίας που με την επιχειρηματολογία των αργυρώνητων, των κουμπαράδων, των αποστατών διαμόρφωσαν το πολιτικό σκηνικό να μην χρειαστεί να βρεθούν αντιμέτωποι με το δημιούργημα τους».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By