Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Αθανασίου: «Η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει όρια»

Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση του Ν. Ρωμανού

athanasiou

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για υποκρισία δίχως όρια στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά για «ανάλγητη στάση της κυβέρνησης», αναφέρει ότι είναι υποχρεωμένος να υπενθυμίσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «η υποκρισία και ο καιροσκοπισμός του δεν έχει όρια».

«Κι” αυτό διότι η διέξοδος που δόθηκε με την τροπολογία μας, στο πρόβλημα της φοίτησης των κρατουμένων, στηρίζεται στο νομοθέτημα για την ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκια) των κρατουμένων, νομοθέτημα το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε», και προσθέτει ο κ. Αθανασίου:

«Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι χθες βράδυ δεν είχε πρόταση για λύση στο ζήτημα των κρατουμένων φοιτητών και για τριάντα ημέρες επιδίδετο σε ανούσιες ασκήσεις εντυπωσιασμού, με μόνο μέλημά του την πρόκληση αναστάτωσης και αναταραχής, σταθερό, εξάλλου, γνώρισμά του. Αυτό και αν δεν είναι αναλγησία» τονίζει ο κ. Αθανασίου.

Επίσης ο υπουργός στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι αν και με πολλά κόμματα του Κοινοβουλίου υπάρχει χάσμα ιδεολογικό σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό, η Βουλή, με την ομόφωνη αποδοχή και υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για το ζήτημα της φοίτησης των κρατουμένων, απέδειξε πως, όταν επικρατεί σύνεση, μπορεί να ομονοεί.

Ο υπουργός ευχήθηκε να συμβεί το ίδιο και για σπουδαιότερα ζητήματα για τη λειτουργία του πολιτεύματος, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος και η εκλογή του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By