Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

AthensWas Hotel: Ανοίγει την 1η Ιουνίου κάτω από την Ακρόπολη

Από την 1η Ιουνίου ξεκινάει τη λειτουργία του το Athens Was κάτω από την Ακρόπολη, με βάση και την απόφαση της Πολιτείας για τις μονάδες συνεχούς λειτουργίας.

Ο Όμιλος Anemi Hotels στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο AthensWas που βρίσκεται στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ακολούθησε από την πρώτη στιγμή τις οδηγίες των επίσημων αρχών, προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα και επανασχεδίασε την στρατηγική του με γνώμονα την προστασία των επισκεπτών και την φιλοξενία τους σε περιβάλλον ηρεμίας και ασφάλειας.

Το ξενοδοχείο έχει καταρτίσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που υπέδειξε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και το Υπουργείο Τουρισμού φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Στην ιστοσελίδα του AthensWas έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα COVID-19, στην οποία μπορούν να βρουν οι επισκέπτες τη νέα πολιτική του ξενοδοχείου για τα αυξημένα μέτρα υγιεινής, τις αλλαγές σε ωράρια λειτουργίας κοινόχρηστων χώρων, την τροποποίηση διάρκειας check-in/check-out.

Το opening του design hotel Athens Was σηματοδοτεί και την καθημερινή λειτουργία των χώρων εστίασης που βρίσκονται σε αυτό και αποτελούσαν σταθερά σημεία συνάντησης των Αθηναίων και των επισκεπτών της πόλης.

Το Promenade στον υπαίθριο χώρο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου καθώς και το αίθριο που θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και το Sense στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, που θα είναι ανοιχτό από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By