Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Aventador LP 700-4 Pirelli Edition

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Aventador LP 700-4 Pirelli Edition, με την οποία γιορτάζει την μακροχρόνια και μακροπρόθεσμη συνεργασία των δύο ιταλικών εταιριών.

aveΗ ειδική έκδοση του supercar διαθέτει εξωτερική διχρωμία, με μαύρο ματ να είναι βαμμένη η οροφή, οι κολόνες, οι καθρέφτες και το κάλυμμα του κινητήρα, ενώ το υπόλοιπο σώμα μπορεί να βαφτεί σε Giallo Spica, Rosso Mars, Bianco Isis, Nero Aldebaran, Grigio Liqueo ή Grigio Ater. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη επιλογή, όπου το πάνω μέρος του αυτοκινήτου μπορεί να βαφτεί σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με το υπόλοιπο σώμα να κάνει αντίθεση όντας βαμμένο σε ένα από τα τέσσερα ματ χρώματα, Bianco Canopus, Nero Nemesis, Grigio Adamas ή Grigio Titans.

ave ave2

Η Aventador Pirelli Edition θα είναι διαθέσιμη τόσο στην coupe έκδοση, όσο και στην roadster, ενώ θα εφοδιάζεται με ειδικό εξοπλισμό σχεδιασμένο από το Lamborghini Centro Stile. Η εταιρία έχει ήδη ανοίξει το βιβλίο παραγγελιών της, με τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται για το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την τιμή του αυτοκινήτου.

ave 3

(Visited 1 times, 1 visits today)
By