Στη δημοσιότητα δίνονται αύριο Τετάρτη οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πολιτικών προσώπων των τελευταίων δύο ετών.
Οι δηλώσεις πόθεν έσχες θα δοθούν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στις 12:30, από το γραφείο του προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, σε μορφή cd και θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής στις 13:30.
Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει οι υπηρεσίες της Βουλής προκύπτει ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν υπέβαλε τις απαιτούμενες δηλώσεις και για τον λόγο αυτό η Επιτροπή διαβίβασε τον σχετικό φάκελο στον κ. Εισαγγελέα Εφετών για το αδίκημα της μη υποβολής πόθεν έσχες.
Επίσης στον Εισαγγελέα Εφετών διαβιβάστηκε ο φάκελος του κ. Γεωργίου Καρατζαφέρη, για το αδίκημα της υποβολής ανακριβούς δήλωσης Πόθεν έσχες.