Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Αυγενάκης: Διαφωνώ με τα μέτρα για τους θεατές στα γήπεδα, καταθέσαμε τεκμηριωμένες προτάσεις

Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Αντίθετος στο μέτρο της πληρότητας 10% στα γήπεδα, ήταν για άλλη μια φορά ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Με δηλώσεις του στον Politica 89.8, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε ότι «στο παρελθόν η διαχείριση που γινόταν, ήταν σχετικά επιφανειακή και πρόχειρη ως προσέγγιση για τον χώρο του αθλητισμού, αλλά δεν τους κακίζω γιατί έχουν πάρα πολλά μέτωπα και οι επιστήμονες προσπαθούν να μας προστατέψουν».

Και συνέχισε: «Ωστόσο, με την τελευταία απόφασή τους περί των 1.000 θεατών στα γήπεδα δεν συμφωνώ. Είναι ανεφάρμοστη. Πώς γίνεται να επιλεγούν οι 1.000 από τους αρκετούς χιλιάδες που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους στις μεγάλες ομάδες; Πώς να διαλέξουν εκείνες τους 1000;».

Για να ολοκληρώσει, λέγοντας: «Οι δικές μας προτάσεις ήταν τεκμηριωμένες, κάλυπταν την απαραίτητη μείωση και για τον επαγγελματικό και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, επιχειρηματολογήσαμε, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε απέναντί τους. Προέχει να βοηθήσουμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Κυβέρνησης και της Επιτροπής και του κ. Πλεύρη, όσο κι αν ο καθένας μας θέλει να καλύψει και τις ανάγκες του κλάδου του, όπως εγώ του αθλητισμού».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By