Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

«Αυγή»: Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στην ΕΡΤ και αυτό ενοχλεί

Εβαλαν τον εμπορικό διευθυντή του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», προϊστάμενο της Εμπορικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ

Τη διαπίστωση ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο στην ΕΡΤ, και αυτό μάλιστα ενοχλεί, κάνει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή» δίνοντας τη δική της απάντηση σε όσους κάνουν εκστρατεία κατασυκοφάντησης σε βάρος της.

Το κείμενο που υπογράφει ο Νίκος Μερτζάνης, παρουσιαστής πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ, κάνει λόγο για μία «τεράστια προσπάθεια αναδιάρθρωσης». Πού συνοψίζεται αυτή η τεράστια προσπάθεια; Στο νέο οργανόγραμμα, με το οποίο γίνονται προσπάθειες να αποκτήσει αντικείμενο όλο το προσωπικό. Πράγματι όπως γράφει το άρθρο: «Η ΕΡΤ αλλάζει, φτιάχνει νέο οργανόγραμμα, προσπαθεί να μπει δυναμικά στη νέα εποχή και να εκμεταλλευτεί όλο το προσωπικό»! Και όμως αυτή η παραδοχή γίνεται στο άρθρο, και δεν είναι η μόνη…

Παρακάτω ο αρθρογράφος που ανέλαβε πριν από λίγους μήνες την παρουσίαση πρωινής εκπομπής στο κρατικό κανάλι αναφέρει ότι η ΕΡΤ δεν είναι το κανάλι «του 2% όπως δείχνουν τα στοιχεία», τα οποία όμως δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται στο κείμενο.

Σε άλλες ρηξικέλευθες παρεμβάσεις… Οπως αναφέρεται δημιουργείται ενιαίο newsroom, το οποίο προς το παρόν χτίζεται, όπως γράφει ο αρθρογράφος, «αλλά ήδη υπάρχουν απτά αποτελέσματα». Το απτό αποτέλεσμα είναι ότι έχει ενεργοποιηθεί η Επικοινωνία Newsroom που συγκεντρώνει και ανατροφοδοτεί με ειδήσεις τα δελτία και τις εκπομπές.

Επίσης, απίστευτο και όμως αληθινό, στην ΕΡΤ πλέον πραγματοποιούνται… συσκέψεις στις 9.30 και στις 12.00 με συμμετοχή όλων των τμημάτων και των εμπλεκομένων συναδέλφων, όπως μας ενημερώνει ο κ. Μερτζάνης, ενώ παράγονται και περισσότερα πρωτογενή θέματα.

Τέλος ειδική αναφορά γίνεται στην επανίδρυση της Γενικής Διεύθυνσης Ραδιοφωνίας «για να θωρακιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ραδιοφώνου της ΕΡΤ».

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για όλα τα παραπάνω, αξίζει να αναφέρουμε ότι όπως ανακοινώθηκε ο μέχρι πρότινος εμπορικός διευθυντής στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» Χρήστος Μονιάκης ανέλαβε Προϊστάμενος της Εμπορικής Διεύθυνσης της ΕΡΤ.

Ο Χρήστος Μονιάκης, όπως φαίνεται στο βιογραφικό του είναι εμπορικός διευθυντής στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2007 («Στο Κόκκινο»), ενώ είναι και τοπικός σύμβουλος στη Βάρη με την παράταξη «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης».

ert-arthro

(Visited 1 times, 1 visits today)
By