Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Αυθεντική japanese κουζίνα στο απόγειο της – Μόνο στο KIKU

Στο Kiku, το πρώτο ιαπωνικό εστιατόριο της Αθήνας, συναντήθηκαν σε χαλαρή ατμόσφαιρα και απόλαυσαν καθαρόαιμη ιαπωνική κουζίνα σε διακριτικά πολυτελές περιβάλλον ο Γιώργος Ντάβλας με την Χριστίνα Μήτση και τον Μιχάλη Μανιάτη.

Επιβλητική ατμόσφαιρα, σύγχρονο, στιβαρό, πολυτελές design που δε «φωνάζει» και η ιαπωνική κουζίνα ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε αληθινό sushi, κλασικές αλλά και πιο εξεζητημένες ιαπωνικές γεύσεις, με εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Στην ατμόσφαιρα και το σύνολο της γαστρονομικής εμπειρίας του Kiku, συμβάλλει αποφασιστικά και το bar, που κάνει τη διαφορά με κάποια από τα καλύτερα ουίσκι της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου, premium ποτά, ευφάνταστα cocktails και μοναδικές ποικιλίες κρασιών. Στο Kiku θα δοκιμάσετε sushi που ανταποκρίνεται στην Japanese ταυτότητα του, εξαιρετικά θαλασσινά αλλά κι εκλεκτά κρέατα σε πρωτότυπες συνταγές ιαπωνικής υπογραφής. Ενδεικτικά, γαρίδες και χτένια με τζίντζερ και λάδι τρούφας, τρυφερός σολομός σχάρας με σως λάιμ-σόγιας-πιπεριού, παϊδάκια αρνιού με ιαπωνική sauce barbecue, μαριναρισμένος τόνος σούσι με φρέσκια τρούφα, πανσέτα Kabayaki με πουρέ σελινόριζας είναι μερικά από τα πιάτα της κάρτας του εστιατορίου.

Στο Kiku δεν πασχίζουν να εντυπωσιάσουν αλλά, δημιουργούν ευφάνταστα και με ακρίβεια πιάτα, που επιδεικνύουν γαστρονομική ωριμότητα και αριστεία.

ianastasis.gr/

By