Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στη Λεωφόρο Συγγρού


Λίγο έλειψε να γραφτεί μια τραγωδία στη Λεωφόρο Συγγρού όταν αυτοκίνητο πήρε φωτιά – Επέβαιναν δύο παιδιά και η μητέρα τους, που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Φωτιά πήρε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Συγγρού, όταν για άγνωστη αιτία, άρχισε να μυρίζει περίεργα. Όπως εξηγεί στο Dikaiologitika News η οδηγός του, το αυτοκίνητο ξαφνικά εμφάνισε ένδειξη στο ταμπλό για αερόσακο.

Αμέσως εκείνη έκανε δεξιά στο δρόμο και λόγω περίεργης οσμής το ακινητοποίησε. Ευτυχώς πρόλαβε να βγάλει τα παιδιά της από το αυτοκίνητο και να απομακρυνθεί.

Όταν αργότερα έφτασε η Πυροσβεστική, απλώς έσβησε τις τελευταίες εστίες, ενώ το αυτοκίνητο έχει υποστεί ολοκληρωτική καταστροφή τουλάχιστον στο θάλαμο του κινητήρα.

Πρόκειται για ένα Peugeot 307, μοντέλο του 2003, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, ακολουθεί όλες τις προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές.

Όπως και να ‘χει, πάντως, ο λογαριασμός της επισκευής δεν είναι αμελητέος, αλλά ούτε και αυτός από το εστιατόριο που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στο αυτοκίνητο, πριν έρθει η πυροσβεστική: Τους ζητούν να πληρώσουν το κόστος πέντε πυροσβεστήρων που άδειασαν στο αμάξι…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By