Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Αυτοκτόνησε ο 20χρονος ράπερ Lil Loaded – Ήταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία

Νεκρός βρέθηκε ο ράπερ Lil Loaded σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ο δικηγόρος του, Ασκάν Μεχριαρί, επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Ντάσουον Ρόμπερτσον, φαίνεται ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου για το ράπερ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από τις ιατροδικαστικές αρχές.

Ο νεαρός, από το Ντάλας των ΗΠΑ, είχε συλληφθεί το 2020 και αντιμετώπιζε κατηγορίες ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε σχέση με τη δολοφονία του 18χρονου, Καλίλ Γουόκερ. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είχαν μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η φήμη του Lil Loaded άρχισε να εκτοξεύεται μετά το κλιπ του για το τραγούδι 6loc 6a6ym το οποίο συγκέντρωσε 29 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube, αριθμός που αντιστοιχεί σε «χρυσό single», σύμφωνα με την αμερικανική βιομηχανία μουσικής.

Την πρώτη του επιτυχία ακολούθησε μια ακόμη μεγαλύτερη, με βάση τις θεάσεις στο YouTube, για το Gang Unit, που ξεπέρασε τα 39 εκατομμύρια.

Ο 20χρονος έλεγε ότι μεγάλωσε ακούγοντας Μάικλ Τζάκσον και εμπνεύστηκε από καλλιτέχνες όπως ο Lil Wayne, ο Snoop Dogg και The Game.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By