Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Beat: Εργασία από το σπίτι για το προσωπικό στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού

Όλο και περισσότερες εταιρείες παγκοσμίως επιλέγουν την εξ αποστάσεως εργασίας, προκειμένου να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού. Στη λίστα αυτή προστίθεται από σήμερα και η Beat.

Σε δημοσίευσή του στο Facebook, ο Νίκος Δρανδάκης, CEO της εταιρείας, αναφέρει ότι – στο γραφείο της Αθήνας – καθιερώνεται από σήμερα η εργασία από το σπίτι για όσους μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς, και πιθανότατα από αύριο για όλους. Ταυτόχρονα,  αναβάλλονται όλα τα ταξίδια, με στόχο να κρατηθεί η απειλή σε όσο χαμηλότερα επίπεδα γίνεται.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Νίκος Δρανδάκης:

“Βρισκόμαστε σε μια στιγμή της ιστορίας παράξενη, μοναδική, που πιθανότατα κανείς μας δεν έχει ξαναζήσει στο παρελθόν. Ο καθένας μας έχει ίσο μερίδιο ευθύνης με όλους τους άλλους για το βαθμό διάδοσης του ιού COVID-19 και συνεπώς για την δημόσια υγεία.

Στο γραφείο της Αθήνας στην Beat αποφασίσαμε να καθιερώσουμε από σήμερα εργασία από το σπίτι για όσους μετακινούνται με δημόσια μέσα μεταφοράς, και πιθανότατα από αύριο για όλους, παρόλο που δεν είχαμε κάποιο κρούσμα ως τώρα. Ταυτόχρονα αναβάλλονται και όλα τα ταξίδια. Είναι απαραίτητο ο καθένας, ιδιώτες, επιχειρήσεις, Δημόσιοι φορείς, να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί άμεσα. Better safe than sorry.

Ελπίζω να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την απειλή σε όσο χαμηλότερα επίπεδα γίνεται”.

By