Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Bild: ΌΧΙ άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι χρεοκοπημένες ελληνικές κυβερνήσεις έχουν δεχθεί ήδη 250 δισ. ευρώ, με το γερμανικό μερίδιο να προσεγγίζει τα 80 δισ. ευρώ

germaniki-voyli

«ΌΧΙ: Άλλα δισεκατομμύρια στους άπληστους Έλληνες». Με αυτό το πρωτοσέλιδο κυκλοφορεί η γερμανική εφημερίδα Bild, ενόψει της αυριανής ψηφοφορίας στη Μπούντεσταγκ για την παράταση της δανειακής σύμβασης.

Παράλληλα, η εφημερίδα καλεί τους αναγνώστες να τυπώσουν το πρωτοσέλιδο ΌΧΙ από το site της, να διαδηλώσουν και να στείλουν μία selfie φωτογραφία τους με το ΌΧΙ στο email της γερμανικής εφημερίδας.

«Την Παρασκευή, η Bundestag θα διαθέσει κι άλλα δισεκατομμύρια στην Αθήνα. ΌΧΙ! σε νέα ύψους δισεκατομμυρίων – δώρα στην Ελλάδα!» σημειώνεται.

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αμφιβάλλει για τη βούληση των Ελλήνων και δικαίως γιατί οι Έλληνες φαίνεται να μην έχουν απολύτως καμία πρόθεση να αποπληρώσουν τα χρέη τους. Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε χθες ότι τον Ιούλιο η χώρα του θα χρειαστεί και νέα βοήθεια, ενώ επανέφερε και το θέμα του κουρέματος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα οι χρεοκοπημένες ελληνικές κυβερνήσεις έχουν δεχθεί ήδη 250 δισ. ευρώ, με το γερμανικό μερίδιο να προσεγγίζει τα 80 δισ. ευρώ.

bild-nein

By