Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Bild: «Πάει Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος»

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα η Άρσεναλ είναι ο πιθανότερος προορισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου το ερχόμενο καλοκαίρι

Το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Ντόρμτουντ ολοκληρώνεται το 2019 και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την πιθανή του έξοδο το καλοκαίρι. Τώρα, η Bild έρχεται να αποκαλύψει ότι ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Άρσεναλ.

Το πρόσωπο-κλειδί για αυτό δεν είναι άλλος από τον νέο αρχισκάουτ των κανονιέρηδων Σβεν Μίζλιντατ, ο οποίος ήδη απέκτησε τον Ομπαμεγιάνγκ τον χειμώνα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ ενώ ως γνωστό το συμβόλαιο του Παπασταθόπουλου με το γερμανικό club λήγει το καλοκαίρι του 2019..

H γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως ο ατζέντης του 29χρονου ποδοσφαιριστή και το πρόσωπο που πήγε τον Κώστα Μαυροπάνο στους «κανονιέρηδες» είναι σε… ανοιχτή γραμμή με ανθρώπους της Άρσεναλ για το ζήτημα. Παράλληλα επισημαίνεται πως ο Μίζλιντατ, ως υπεύθυνος σκάουτινγκ στην Ντόρτμουντ, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόκτησή του «Πάπα» από τη Βέρντερ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By