Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022

Bloomberg: iPad mini με Retina ανάλυση και iPad 5 με νέο σχεδιασμό;

H Apple ετοιμάζεται για ένα έντονο Φθινόπωρο, αρχής γενομένης με την παρουσίαση του επόμενου iPhone στις 10 Σεπτεμβρίου.

ipadMini
Σύμφωνα με το Bloomberg News, η εταιρεία αναμένεται λίγο αργότερα να προχωρήσει στην ανανέωση της σειράς των iPad, για τα οποία η ιστοσελίδα διαθέτει κάποια πρώτα στοιχεία.

Το iPad 5ης γενιάς θα διαθέτει νέο σχεδιασμό ο οποίος θα μοιάζει αρκετά με αυτό του iPad mini, ενώ θα είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον το περιθώριο γύρω από την οθόνη αναμένεται να είναι πιο λεπτό, ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο βλέπουμε στο iPad mini.

Το επόμενο iPad mini σύμφωνα με το Bloomberg θα διαθέτει την πολυπόθητη Retina ανάλυση, κάτι που αποτελεί από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που περιμένουν οι χρήστες από το επόμενο μικρό tablet της Apple. Ήδη ο ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία των tablets διαθέτει οθόνες υψηλής ανάλυσης όπως στο νέο Nexus 7 με ανάλυση Full HD και 323ppi.

Οι πληροφορίες του Bloomberg διασταυρώνονται με αυτές της ιστοσελίδας All Things D, κάτι που πιθανότατα δείχνει ότι αυτά είναι και τα τελικά σχέδια της Apple. Το Bloomberg αναφέρει ότι το μερίδιο αγοράς της Apple στα tablets έχει μειωθεί σημαντικό στο 32%, κάτω από το 60% από όπου βρισκόταν ένα χρόνο πριν.

ΠΗΓΗ: Bloomberg

(Visited 1 times, 1 visits today)
By