Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Μπουτάρης: Δεν καταλαβαίνω γιατί αγρίεψαν τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Να ρίξει τους τόνους επιχείρησε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη δήλωση που έκανε ότι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαψαν το κτίριο της κατάληψης LIbertatia – «Εύχομαι να πάρουν πρωτάθλημα» λέει για να τους κατευνάσει

Την οργισμένη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τις οποίες ομάδες ΠΑΟΚτήσδων ευθύνονται για τον εμπρησμό του κτιρίου της κατάληψης Libertatia, την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Μπουτάρης επιχείρησε σήμερα να ρίξει τους τόνους και ευχήθηκε να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.

«Εύχομαι να πάρουν πρωτάθλημα, να πανηγυρίσουν για το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά και για τον εμπρησμό του κτιρίου της Libertatia σημείωσε: «το κάψανε αντιμαχόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αυτή την είδηση είχα αυτό έμαθα. Η Αστυνομία το διερευνά και δεν έχει μάθει ακόμη αν ήταν ή δεν ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν προσβάλει κανένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αγρίεψαν τόσο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

«Αν υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι είναι θερμοκέφαλοι, αυτό δεν καλύπτει όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τα εγγόνια μου είναι ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μεγάλη αντίδραση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια η όχι, η Αστυνομία θα βγάλει συμπέρασμα», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By