Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Carbon ποδήλατο με υπογραφή BMW

Η BMW σε συνεργασία με την Ιταλική 3Τ, παρουσίασε ένα ποδήλατο με σκελετό από ανθρακόνημα με ιδιαίτερα αεροδυναμικό σχεδιασμό και ανάλογη τιμή

Με το μοντέλο Exploro της 3Τ ως βάση και τη συνεργασία με τη BMW, η νέα έκδοση του ποδηλάτου “3T for BMW”, προσφέρεται σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς. Με κόστος 5.500 δολάρια (€4.996) το νέο αυτό ποδήλατο προσφέρεται για όσους αναζητούν την ποδηλατική περιπέτεια μακριά σε διαδρομές μακριά από την άσφαλτο και θέλουν να διατηρήσουν την αισθητική της BMW στο lifestyle τους.

Η μινιμαλιστική διάθεση του ποδηλάτου ταιριάζει ιδανικά στο lifestyle όλων όσοι αρέσκονται στα μοντέλα της BMW μια και έχει αρκετό από το σχετικό «άρωμα». Με δερμάτινη σέλα και ανάλογη επένδυση στο τιμόνι, το ποδήλατο της συνεργασίας BMW και 3T είναι ένα από τα ελαφρύτερα του είδους που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην αγορά κι αυτό χάρη στο εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα σκελετό του. Η Shimano έχει δώσει μια από τις καλύτερες σειρές της για τα φρένα και τις ταχύτητες, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι της Fulcrum και τα λάστιχα επιδόσεων της Schwalbe, υπόσχονται εξαιρετική πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By