Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Mr. Pengu celebrity street food: Καλλιτέχνες στο δρόμο του Ψυχικού για καλό σκοπό….

Την Πέμπτη στις 14/11 το Steak House by Kiku και ο executive chef και συν-ιδιοκτήτης Alsi Sinanaj παρουσιάζουν στο κοινό το πρώτο Celebrity street food και γίνεται για τα παιδιά.

Ο Alsi Sinanaj θα υποδέχεται σε μια ιδιαίτερη καντίνα στον δρόμο της Περικλεους 7, Νέο Ψυχικο στο Steak house by Kiku, καλλιτέχνες να μαγειρέψουν μαζί για καλό σκοπό.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, άνθρωποι της τηλεόρασης πολύ αγαπημένα πρόσωπα στο κοινό, θα μαγειρεύουν ζωντανά μαζί με τον chef Alsi και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρωτότυπες street food γεύσεις από τα χεράκια τους.

Το φαγητό δεν θα κοστίζει πάνω από 5 ευρώ κι όλα τα έσοδα θα διατίθενται στο Ίδρυμα Ελπίδα – Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο.

Το πρωτότυπο αυτό φεστιβάλ ξεκινάει την Πέμπτη 14/11 με τον αγαπημένο ράπερ Madclip από τις 19:00 το απόγευμα και συνεχίζει την Κυριακή 17/11 με την Μελίνα Ασλανίδου από τις 15:00 το μεσημέρι.

«Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και ταυτόχρονα να γεμίσουμε χαμόγελα και ζεστασιά τα πρόσωπα και τις καρδιές των παιδιών», μας είπε ο υπεύθυνος μαρκετινγκ του Ομίλου Kiku.

Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.

Μεγάλος χορηγός του Celebrity street food festival είναι η εταιρεία Mr. Pengu που αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του φεστιβάλ και ο Aggelis Meatworks που θα προσφέρει τα εξαιρετικής ποιότητας κρεατα.

O Mr. Pengu είναι ο φίλος που μπορείς να του ζητάς αγορές για εσένα και αυτός θα τις κάνει σαν να τις έκανες εσύ, με ένα πολύ μικρό αντίτιμο αναλαμβάνει να το παραδώσει στον χώρο σου εντός μισής ώρας, για να στο κάνω ακόμα πιο απλό είναι το uber του Delivery!


Steak House by Kiku

Περικλέους 7, Ψυχικό

Tηλ. 0030 210 6776759

(Visited 1 times, 1 visits today)
By