Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Χ.Θεοχάρης: Δίνεται 120 εκατ. ευρώ για ελικόπτερα και κόβετε συντάξεις;

Δεν θα σας λέω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα σας λέω κυβέρνηση Lockheed Martin-Boeing! Αυτό είστε!

theoxaris

Ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού επισήμανε ότι την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση καταθέτει έναν προϋπολογισμό με τον οποίο κόβει δαπάνες στην υγεία και την παιδεία και επιβάλλει νέους φόρους, που θα πλήξουν τους πολίτες, εκταμιεύει 120 εκατ.δολάρια για αγορά οπλικών συστημάτων!

«Συζητάμε έναν προϋπολογισμό που κόβει δαπάνες στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, βάζει φόρους, κόβει συντάξεις και δεν είναι λιτότητα αυτό;» επισήμανε ο κ. Θεοχάρης και πρόσθεσε: «Και την ίδια στιγμή διαβάζω σήμερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ότι διά περιφοράς το ΚΥΣΕΑ έδωσε 120 εκατ.δολάρια για 10 ελικόπτερα που πετούσαν στο Αφγανιστάν!».

«Έτσι θα λύσετε την ανεργία;» συνέχισε ο βουλευτής του Ποταμιού απευθυνόμενος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοηφίας.

«Από εδώ και πέρα δεν θα σας λέω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Θα σας λέω κυβέρνηση Lockheed Martin-Boeing! Αυτό είστε» τόνισε ο Χάρης Θεοχάρης.

Δίνετε 600 εκατ. αναθέσεις για οπλικά συστήματα την στιγμή που κόβετε δαπάνες, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, αθροίζοντας τις δύο αγορές οπλικών συστημάτων που έχουν γίνει από τις κυβερνήσεις τους Αλέξη Τσίπρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)