Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Χαϊκάλης: Μου έδιναν 2-3 εκατ. για να ψηφίσω Πρόεδρο

Την είδηση αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος lazopoulos

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης αποκαλύπτοντας ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού του για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε. Μάλιστα, ο βουλευτής σημείωσε πως «έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών».

Τη «βόμβα» που αναμένεται να ανάψει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό και ενώ έχει γίνει ήδη η πρώτη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έριξε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας μάλιστα πως «όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει«.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

«Έχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.

«Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε», είπε, μάλιστα, προαναγγέλλοντας ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

«Αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και στον εισαγγελέα», σημείωσε, τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πώς σχολίασε τους πολιτικούς

Για τον Γιώργο Παπανδρέου αναρωτήθηκε «τι πρωτοβουλία να αναλάβει… Θα πάει να βάλει το χέρι του στην πρίζα!»

Ερωτηθείς για τον Σταύρο Θεοδωράκη, απάντησε ότι έχει ξεπεράσει κάθε όριο και σε λίγο θα κάνει σόου στα φανάρια, ενώ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι τουλάχιστον είναι ένας νοήμων άνθρωπος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By