Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Χαμός μετά την προκλητική δήλωση του Νίκου Παππά

Τι φέρεται να είπε ο υπουργός Επικρατείας στο Προεδρικό Μέγαρο.

pappas-vouliΣφοδρή σύγκρουση ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του Mega με αφορμή δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο περιθώριο της δεξίωσης για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το «βήμα» ο κ. Παππάς κυκλοφορούσε μέσα στο πλήθος στο Προεδρικό Μέγαρο και συζητούσε για (τι άλλο;) τα κανάλια. Κατά το ίδιο ρεπορτάζ ο υπουργός Επικρατείας προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού καναλιού Mega επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνης.

Σύμφωνα με το «Βήμα», προανήγγειλε μάλιστα το κλείσιμο του καναλιού Mega, επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.

Ο κ. Παππάς Αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του «υπουργού-καναλάρχη», λέγοντας ότι είναι απλώς «διαιτητής», ενώ όταν συνάντησε διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού, του είπε ότι εάν το τίμημα της άδειας είναι μεγάλο κι ότι αν οι υποψήφιοι δώσουν πολλά λεφτά, τότε είναι πολύ πιθανόν να δοθεί άδεια και για πέμπτο κανάλι, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Όταν ο συγκεκριμένος διευθυντής τον ρώτησε αν θα κλείσει ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος πληρώνει κανονικά τους φόρους, έχει 500 εργαζόμενους, δεν έχει ζημιές, έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους υποψήφιους νεοκαναλάρχες, ο «υπουργός-διαιτητής» απάντησε ξερά ότι κανένας σταθμός δεν έχει άδεια, οι προσωρινές, είπε, έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε για να συναντήσει την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Καψής: Το μαύρο στο Mega δεν θα περάσει

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις που αποδίδονται στον Νίκο Παππά έδωσε ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής, ο οποίος παρενέβη στο μεσημβρινό δελτίο του μεγάλου καναλιού το μεσημέρι της Δευτέρας.

By