Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Champions League: Εκνευρίστηκε ο Ζιντάν με τις ερωτήσεις για την European Super League

Από τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης ήταν φανερό ότι οι δημοσιογράφοι ήθελαν να ακούσουν από τον Γάλλο τεχνικό ατάκες για το ναυάγιο της European Super League με τον ίδιο να τονίζει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «… έχουμε ένα παιχνίδι αύριο!»

Ωστόσο οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν με διαφορετικό τρόπο καθώς ο Ζιντάν κλήθηκε να απαντήσει στο αν φοβάται πως η ομάδα του μπορεί να στοχοποιηθεί από τον διαιτητή μετά την κόντρα της Ρεάλ με την UEFA…

«Ο διαιτητής θα κάνει τη δουλειά του κι εμείς θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Αν πιστέψουμε ότι θα μας βλάψουν εξωτερικοί παράγοντες, τότε η κατάσταση θα γίνει περίπλοκη και θα την πατήσουμε!» ήταν η απάντηση που έδωσε κι αφού συνεχίστηκαν οι ερωτήσεις για τον πιθανό αποκλεισμό των «μερένγκες» από την επόμενη διοργάνωση, ξέσπασε:

«Είναι παράλογο να πιστεύει κανείς ότι δεν θα είμαστε στο επόμενο Champions League. Απ΄έξω λέγονται πολλά, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε, εστιάζουμε στον αγώνα. Η γνώμη μου είναι ότι όλοι θέλουμε να βλέπουμε τη Ρεάλ στο Champions League».

Κάποια στιγμή βέβαια ρωτήθηκε και για το ματς πλέκοντας το εγκώμιο των Λονδρέζων: «Είναι ένας ημιτελικός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα είναι μία ομάδα που θα επιτίθεται και θα αμύνεται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να αμυνθούμε καλά και, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε ζημιά στην Τσέλσι»

Όσο για το βάρος της διεκδίκησης δύο τίτλων στο φινάλε της σεζόν, ο Γάλλος τόνισε: «Δεν πρόκειται να διαλέξουμε. Είμαστε ζωντανοί και στις δύο διοργανώσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα και θα αγωνιστούμε ως το τέλος, ό,τι κι αν συμβεί. Φυσικά θα έχουμε δυσκολίες, όπως απέναντι στην Μπέτις, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By