Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Χανιά: Έκαναν γλέντι σε επιχείρηση εστίασης – Σύλληψη ιδιοκτήτη και πρόστιμα

Στα Χανιά, εν μέσω lockdown, πραγματοποιήθηκε… κοινωνική εκδήλωση 10 ατόμων σε επιχείρηση εστίασης, το βράδυ της Παρασκευής.

Το γλέντι έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη, ενώ πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο στον ίδιο (ύψους 3.000 ευρώ), όσο και σε όλους τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ μέσω καραντίνας, απαγορεύονται οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι συναθροίσεις προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο τέτοια φαινόμενα πλέον σημειώνονται συχνά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτοσχέδιο γλέντι που έστησαν εννέα κυνηγοί, που λίγο νωρίτερα είχαν πάει για να εξασκήσουν το «χόμπι» τους σε χωριό της Βόρειας Ελλάδας.

Τα εννέα αυτά άτομα αψήφησαν τα περιοριστικά μέτρα και αφού πήγαν για κυνήγι αμέσως μετά συγκεντρώθηκαν σε μία ταβέρνα, μοίραζαν τα θηράματα και κατανάλωναν φαγητό και ποτό, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Οι Αρχές τους επέβαλαν το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Οι κυνηγοί είχαν ξεκινήσει άλλοι από τη Δράμα και άλλοι από τις Σέρρες, περιοχές με βαρύ επιδημιολογικό φορτίο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By