Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Χανιά: Ψάχνουν τις επαφές του Σουηδού – Έχει νοσήσει ξανά με κορονοϊό

Είναι η δεύτερη φορά που νοσεί από κορονοϊό ο νεαρός Σουηδός που εδώ και λίγες ώρες έχει σημάνει συναγερμό στα Χανιά; Οι αρχές αναζητούν τις επαφές του ενώ εκείνος λέει ότι είχε βρεθεί θετικός ξανά, σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Τρέχουν» να βρουν με ποιους είχε έρθει σε επαφή ο Σουηδός, εργαζόμενος σε εταιρία τηλεπικοινωνιών στα Χανιά, που το βράδυ της Τετάρτης (17.06.2020) βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης.

Ο νεαρός Σουηδός πήγε χθες στα Επείγοντα του νοσοκομείου Χανίων και αφού του έγινε τεστ, διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. «Ο 20χρονος ήρθε στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος και οι γιατροί του πήραν δείγμα για να εξεταστεί για κορονοϊό. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στην μονάδα Covid-19. Ευτυχώς έχει πολύ καλή οξυγόνωση και είναι απύρετος», δήλωσε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Ο 20χρονος Σουηδός είχε φτάσει στα Χανιά από την Αθήνα. Σύμφωνα με το cretapost, κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα φέρεται να είχε διαγνωστεί ξανά θετικός στον κορονοϊό.

Ο ασθενής έχει δώσει στις αρχές όλα τα ονόματα των ανθρώπων που συνάντησε στα Χανιά και έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By