Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Χάρης Ρώμας: Οφείλω μια μεγάλη συγνώμη στον Ευ. Βενιζέλο

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολιάζει την πολιτική πραγματικότητα και ζητά συγνώμη από τα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής

romas

«Του Βενιζέλου του οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη. Όταν έβαλε το περίφημο χαράτσι το οποίο το πέρασε μέσα στη ΔΕΗ είχα εκνευριστεί πάρα πολύ«, αυτό δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Ρώμας σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.

Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης σε όλη τη χώρα, τοποθετήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις σε συνέντευξή του και τόνισε πως τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, είναι χειρότερα από ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Αναλυτική τι δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός:

«Του Βενιζέλου του οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη. Όταν έβαλε το περίφημο χαράτσι το οποίο το πέρασε μέσα στη ΔΕΗ είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μίλαγα με την μητέρα μου θυμάμαι και της είπα κλείνω την τηλεόραση γιατί βλέπω αυτόν που δεν ανέχομαι πλέον να τον βλέπω. Μετά  από λίγο καιρό τον συνάντησα σε ένα μαγαζί στο Μεταξουργείο  και ήταν με τη πρώην συνάδελφο ηθοποιό, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, και πολλούς άλλους του κόμματος. Με χαιρέτισε η Αφροδίτη, γύρισε κι εκείνος και μου χαμογέλασε, όσο γλυκά μπορούσε, και απέστρεψα το βλέμμα μου. Που ήταν  μεγάλη αγένεια φυσικά. Τώρα εκ των υστέρων, ο ΣΥΡΙΖΑ με βοήθησε να το καταλάβω, ότι πολλά πράγματα προδώσαμε μετά μανίας σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν μονόδρομος. Δεν τους ηρωοποιώ άλλα … Είναι εύκολο να λέμε ο κακός Βενιζέλος και ο κακός Σαμαράς… Θέλω να του ζητήσω συγγνώμη ξέρετε γιατί; Γιατί τον άκουσα στη Βουλή, ναι πικραμένος, αλλά με έναν άψογο λόγο, πολύ καλά τεκμηριωμένο, που δεν ξέρω αν ο καθένας από αυτούς που έγιναν υπουργοί τώρα μπορούν να τον έχουν αυτό το λόγο, που σημαίνει και μια σκέψη οργανωμένη, και τον είδα να τους λέει πιθανώς μέσα στην οργή και την πίκρα του, «εκεί που φτύσατε, θα γλείψετε» . Τι μνημόνιο ήρθε τώρα; Τι μέτρα ήρθαν τώρα; Τρεις φορές χειρότερα. Είχε δίκιο ο Βενιζέλος. Αλλά κανείς δεν θα του το αναγνωρίσει αυτή τη στιγμή».

Ο Χάρης Ρώμας θα παρουσιάσει στο Βόλο στις 28 Ιουλίου τον «Οίκο Αντοχής».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By