Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Χαρίτσης για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας: Να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες

Παρέμβαση για τα επεισόδια στην Πανεπιστημίου έγινε πριν από λίγο στη Βουλή, από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες.

Αναλυτικά, η παρέμβαση του κ. Χαρίτση:

«Πληροφορούμαστε ότι πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας έγιναν επεισόδια. Η αστυνομία επιτέθηκε σε μια ειρηνική συγκέντρωση μελών και στελεχών του ΚΚΕ.

Ζητάμε από την Κυβέρνηση και την αστυνομία να σταματήσουν να επενδύουν στην όξυνση της έντασης. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες. Μάλιστα γίνεται λόγος ακόμα για προπυλακισμό βουλευτών του ΚΚΕ.

Όλες οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα από σήμερα το πρωί από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25 είναι εκδηλώσεις στις οποίες υπήρξε τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Αυτή τη στιγμή υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας δυστυχώς αποτελεί το γεγονός ότι έχουν μεταφερθεί 6000 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα με εντολή του ΥΠΡΟΠΟ και της Κυβέρνησης. Αυτό είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυτή είναι η υγειονομική βόμβα και όχι ειρηνικές, περιφρουρημένες συγκεντρώσεις, οι οποίες τηρούν όλα τα μέτρα υγειονομικής προσταστίας.

Να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και να σταματήσει επιτέλους να ρίχνει λάδι στη φωτιά η Κυβέρνηση με τη στάση της».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By