Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Χατζηδάκης: Το στοίχημα για την οικονομία έχει χαθεί

«Η ελληνική κυβέρνηση μαδάει τη μαργαρίτα για το αν θα κλείσει ή δε θα κλείσει την αξιολόγηση», δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης τονίζοντας ότι ακόμα και να κλείσει τώρα η αξιολόγηση το στοίχημα για την Ελληνική οικονομία έχει χαθεί.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ ζητά πολιτική αλλαγή.

Όσον αφορά στα μέτρα, ο κ. Χατζηδάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τα ψηφίσει καθώς όπως είπε φέρουν το όνομα των κυρίων Τσίπρα – Καμένου. «Δεν θέλουμε είπε να γίνουμε συνένοχοι σε μέτρα που δεν ήταν μονόδρομος όπως η περικοπή συντάξεων και αφορολόγητου», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, χαρακτήρισε τα νέα μέτρα ως το τίμημα της αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον ίδιο , η ΝΔ, όταν γίνει κυβέρνηση, γνωρίζει ότι θα πιάσει με γυμνά χέρια αναμμένα κάρβουνα, όπως είπε όμως δεν διαθέτει γομολάστιχα για να διαγράψουν τα μέτρα. Αντίθετα, συμπλήρωσε η ΝΔ θα κάνει την καλύτερη διαχείριση όπως έκαναν οι κυβερνήσεις Ιρλανδίας, Πορτογαλίας και Κύπρου, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε επίσης πως αν πάει καλύτερα η οικονομία θα μπορεί να υπάρξει μια ελάφρυνση για τους πολίτες, τόνισε ωστόσο ότι «λέμε λίγα για να μπορούμε να κάνουμε πολλά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By