Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2026

Χιόνια στη Θεσσαλονίκη-Που χρειάζονται αλυσίδες

Στα λευκά έχουν ντυθεί αρκετές περιοχές βόρεια της Θεσσαλονίκης, με την χιονόπτωση να δυσκολεύει την κυκλοφορία στον δρόμο Πανοράματος-Χορτιάτη.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στις περιοχές βόρεια της λίμνης Βόλβης (Λαγκαδίκια, Περιστερώνας, Γερακαρού).

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας γίνεται κανονικά με εξαίρεση τον νομό Ημαθίας όπου χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε τμήμα της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), καθώς και στους δρόμους προς και από τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών.

Στη Δυτική Μακεδονία, αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, μέσω Βίγλας και Βιτσίου και στην επαρχιακή οδό Αετού – Νυμφαίου Φλώρινας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By