Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Χρυσοβελώνη: Υπάρχει θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους Αν.Ελ.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ…»

xrisoveloni

Θέμα παραμονής του Δημήτρη Καμμένου στους Ανεξάρτητους Έλληνες, αν δεν αποδείξει ότι έπεσε θύμα χάκινγκ των λογαριασμών του στα κοινωνικά δίκτυα, έθεσε μέσω του ΣΚΑΪ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ωστόσο ότι και ο -τέως- πλέον υφυπουργός Υποδομών, την Τετάρτη παραδέχθηκε ότι «ύστερα από τα σημερινά δημοσιεύματα και την τεράστια έκταση που έλαβε το ζήτημα των υποτιθέμενων δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Μανώλη Σφακιανάκη με εντολή του οποίου ομάδα ειδικών ήλεγξε τους συγκεκριμένους λογαριασμούς χωρίς αποτέλεσμα.»

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη μετά τις εξελίξεις και για την αξιολόγηση (σ.σ για τις θέσεις των υπουργών) που έγινε…» σχολίασε ακόμη η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Σημείωσε πάντως ότι υπήρξε αμέσως αντίδραση του κόμματος και του Πάνου Καμμένου.

Επιβεβαίωσε ότι ο Δημήτρης Καμμένος είχε προκαλέσει τον Ιούνιο επεισόδιο εναντίον της στη Βουλή μετά την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ως εκπρόσωπος του κόμματος για τις αντισημιτικές αναρτήσεις του στο διαδίκτυο. «Δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή στο περιστατικό» δήλωσε με νόημα η βουλευτής.

«Είναι μεγάλο θέμα… Δεν κοιτάνε τα κιτάπια οι ομάδες που αποφασίζουν τη σύνθεση της κυβέρνησης στον αγώνα ποιος θα βάλει τους περισσότερους στην κυβέρνηση…» παραδέχθηκε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Ο Δημήτρης Καμμένος ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από υφυπουργός καθώς η υπουργοποίησή του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, την αντιπολίτευση, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κ. Καμμένο ουσιαστικά παραίτησε μέσω τουίτερ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά από επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό.

Πολιτικό ζήτημα και για τον Μάρκο Μπόλαρη προκύπτει στο μεταξύ μετά τον Δημήτρη Καμμένο στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με ανακοίνωση του τμήματος Δικαιωμάτων του ίδιου του κόμματος καταγγέλλεται η υπουργοποίησή του, και ουσιαστικά ζητείται η αποπομπή του!