Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Χρυσοβελώνη: Ο Καμμένος ψήφισε την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά γιατί δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά

«Είναι γεγονός ότι για τον κ. Καμμένο είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Βεβαίως το ψήφισε, διότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά»

xrisoveloni
Μιλώντας στο Mega, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη επιχείρησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ περί της «εγκληματικής» φύσης της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά λέγοντας:

«Είναι γεγονός ότι για τον κ. Καμμένο είναι κάτι το πάρα πολύ δύσκολο. Βεβαίως το ψήφισε, διότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι, το υπόλοιπο της δήλωσής του λέει ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στην πορεία και αυτά τα μέτρα τα οποία είναι δύσκολα, όπως είναι εν προκειμένου ο ΦΠΑ στα νησιά, να φτάσουμε σε ένα σημείο να μην χρειαστεί να τα εφαρμόσουμε ή σε κάθε περίπτωση αυτά τα μέτρα, σταδιακά, να αρχίσουνε να απαλύνονται».

«Η δήλωσή του είναι αυτή που είναι», συμπλήρωσε η κ. Χρυσοβελώνη και πρόσθεσε: «Απλώς, για να μπορέσει κανείς να καταλάβει το τι εννοούσε, θα πρέπει να διαβάσει το σύνολο της συγκεκριμένης δήλωσης». 

By