Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Χρηστίδης: Η χώρα δε μπορεί να επιστρέψει στην περιπέτεια του καλοκαιριού του 2015

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάθε σχέδιο που είχε καταστρώσει για να βγει η χώρα από την κρίση, «απέτυχε παταγωδώς» και τόνισε ότι «Η χώρα δεν μπορεί να ξαναμπεί στην περιπέτεια του καλοκαιριού του 2015».

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μπούμε σε μια περίοδο αβεβαιότητας. Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, για τα ζητήματα που αφορούν το χρέος, την ποσοτική χαλάρωση, την οποία φαίνεται ότι ξεχνάμε, αλλά και τις εξόδους στις αγορές, δεν λύνει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης, στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε απόψε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης η νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χρηστίδης επέκρινε επίσης την κυβέρνηση για τις πολιτικές που εφαρμόζει στα θέματα φορολογίας,, ασφαλιστικών εισφορών, κόκκινων δανείων και ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λέγοντας ότι τα παραπάνω δημιουργούν «έναν ασφυκτικό κλοιό στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση, τόνισε, ότι η ανασυγκρότηση της νεολαίας ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχει δώσει μια νέα ώθηση στην ενασχόληση πολλών νέων ανθρώπων με τα κοινά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό.

«Με τη σημερινή εκδήλωση κάνουμε μια νέα αρχή, με την παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, με στόχο να μιλήσουν οι ίδιοι με ποιον τρόπο θα αφήσουμε την κρίση πίσω μας. Η νέα γενιά είναι αυτή που θα χαράξει το δρόμο της επόμενης ημέρας. Οι νέοι άνθρωποι με τη συμμετοχή τους θα συνδιαμορφώσουν τη νέα ατζέντα για το αύριο της χώρας», επισήμανε ο κ. Χρηστίδης. Υπογράμμισε δε, ότι η νέα γενιά αγωνίζεται σήμερα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πάρα πολλά προσόντα και τις περισσότερες φορές κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δεν κλήθηκε ποτέ να επιλέξει.

By